Hikvision DS-2CD2345FWD-I

Deze Hikvision DS-2CD2345FWD-I 4MP Gold Lijn EXIR camera bevat de absolute pareltjes van techniek. Camera's in deze lijn beschikken over meerdere slimme analyses zoals crossline, intrusion, object left en object taken techniek. Zo kan de camera dus detecteren dat een object uit de scene wordt weggenomen, of dat een persoon de ruimte betreed.

De EXIR dome is voor het eerst voorzien van een SD-card slot, daarnaast is er in de behuizing extra ruimte gemaakt om de bekabeling gemakkelijk weg te werken.
Tevens is de behuizing nu IP67 en alle modellen zijn voorzien van 120dB True WDR waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven.
Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! Door de slimme encryptie wordt de benodigde stream- en opslagcapaciteit niet te zwaar belast.
De EXIR domes zijn voorzien van een 4MP lens met een sensorformaat gelijk aan de DarkFighter. Door deze Ultra Low Light mogelijkheden is ook bij weinig licht een perfect kleurenbeeld te realiseren!

De buiten dome-camera is leverbaar in:
- 2.8 mm, kijkhoek: 109°
- 4 mm, kijkhoek 88°
- 6 mm, kijkhoek: 53°

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-2CD2345FWD-I
Aanbiedingsprijs € 179,00 Normale prijs € 308,55