Hikvision DS-KB8112-IM IP

De Hikvision DS-KB8112-IM kunt u zowel los als IP deurbel als in combinatie met een binnenpost gebruiken. Deze intercom biedt u scherpe beelden van de buitensituatie, te samen met een zuivere audioverbinding zodat u zowel op de eventuele lokale binnenunits als buitenshuis via de gratis Hik-Connect App op uw mobiel of tablet een duidelijk beeld en geluid heeft van uw bezoeker. U kunt in combinatie met binnenunit(s) en als losse IP deurbel via de App een deur of poort elektronisch openen, of als losse IP deurbel een bestaande akoestische deurbel / gong aansturen.

Veel van onze klanten hebben eerst een IP deurbel van bijvoorbeeld Ring of Secufirst geprobeerd maar komen uiteindelijk toch bij de DS-KB8112-IM IP deurbel van Hikvision uit. Dit is gewoon de beste IP deurbel in Europa, geen plastic rommel maar IP66 waterdicht en zelfs IK9 BOM-PROOF..!

U kunt van elke bezoeker die u toegang geeft een snapshot uploaden om later te bekijken.
Deze buitenunit heeft tevens een eigen webinterface en een Stream zodat u de beelden op een externe NVR kan opnemen bij beweging.
Een ander voordeel is dat u deze buitenunit 30° naar links en rechts kunt plaatsen zodat u geen extra backet nodig heeft.

Zie hier de laatste firmware waarmee u deze IP intercom met of zonder binnenscherm en met deurbel of deurslot funktie kunt gebruiken.

NOTE: dit product heeft geen mogelijkheid voor interne opslag van beelden, dus wilt u de beelden op een later tijdstip terug kijken heeft u of een binnenunit nodig, of een recorder (NVR), of kunt u de beelden via FTP naar een eigen opslag uploaden.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-KB8112-IM/EU
Aanbiedingsprijs € 169,00 Normale prijs € 279,51