Hikvision DS-KB6003-WIP W

Speciaal voor de Nederlandse markt geven wij in samewerking met Hikvision u het gemak van een IP videointercom en kunt u desgewenst een bestaande gong blijven gebruiken.

Deze videointercom biedt op uw SmartPhone of Tablet Full HD beelden van de buitensituatie mede door de zeer brede kijkhoek van 180graden. Dit gecombineerd met de zuivere audioverbinding zorgt ervoor dat u duidelijk beeld en geluid heeft van de bezoeker.
Met de gratis App van Hikvision kunt u de bezoeker toespreken, horen, zien en vastleggen op een optionele micro SD card van max. 128Gb. De optione 16Gb geeft gemiddeld voldoende opslag voor de afgelopen 24 uur opname bij beweging. Opnames kunnen dus plaatsvinden door bewegingsdetectie rond de voordeur/entree. Van deze bewegingen kunt u tevens een pushnotificatie ontvangen met videobeeld. De beltoon is via uw eigen telefoon instelbaar.

Door zijn smalle ontwerp kan deze deurbel gemakkelijk gemonteerd worden op een kozijn of kan deze als vervanging dienen van uw huidige analoge deurbeldrukker. De 2 aderige bekabeling kan vaak worden hergebruikt om deze Hikvision intercomunit aan te sluiten. De intercomunit moet in serieschakeling met een gong of bijgeleverde weerstand op een 16V-24VAC trandformator worden aangesloten, deze kunt u desgewenst hier onder selecteren.

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
DS-KB6003-WIP
Aanbiedingsprijs € 188,00 Normale prijs € 308,55

De DS-KB6003-WIP kan alleen standalone toegepast worden zonder een binnenmonitor en beschikt over ca 5 meter infrarood nachtzicht en een microSD kaartslot voor opnamen. (ook hier onder te selecteren) De deurbel wordt geleverd inclusief 4 voorkantjes in verschillende kleuren, zoals wit, grijs, zwart en antraciet metallic. Specificaties; Full HD video bewaking met een beeldhoek van 160 graden, te bedienen met de HIK-connect mobile app, 2.4GHz WiFi 802.11b/g/n, Wide Dynamic Range (WDR), IR LED verlichting voor nachtzicht (zwart/wit) tot 5 meter met automatische aanpassing. Bewegingsdetectie met automatische beeldopname op microSD tot 128Gb. Inclusief 4 voorkantjes in verschillende kleuren, wit, zilver, zwart, antraciet IP54 beschermingsniveau (spat waterdicht).

Met de laatste firmware V1.4.62B180515 is de WiFi verbinding stabiel geworden, u moet er uiteraard wel voor zorgen dat uw WiFi signaal voldoende berijk heeft waar u de videointercom wilt plaatsen.
Als u uw huidige deurbel wilt blijven gebruiken raden wij aan om hiervoor een 24VAC voeding en gong te gebruiken. Als de deurbeldrukker wordt geactiveerd geeft deze namelijk een korte stroomstoot (puls) aan de signaalgever. Voor een bel is deze puls eigenlijk te kort, bij een gong wordt een hamer aangetrokken (ding) en als de puls weg valt (dong) en dit is duidelijker te horen dan (tri...) zonder (ng).
TIP: Wilt u toch een bel gebruiken zet dan de bijgeleverde weerstand parallel over de contacten van de bel, dit voorkomt dat de bel in ruststand gaat brommen / zoemen.
NOTE: Dit model met in combinatie met een gong wordt niet meer gemaakt door Hikvision, wij hebben de laatste opgekocht dus op is op!

Meer informatie
Art.nr. DS-KB6003-WIP
EAN 6954273644819
Manufacturer Hikvision
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

No Related Posts

upsell products